Retourzending:

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het product aan je verwachtingen voldoet. Echter kan het toch voorkomen dat je niet tevreden bent met het product. Je kunt het product dan op de volgende manier aan ons retour zenden:
-Retourneren kan tot 14 dagen vanaf het bezorgmoment.
-Meld je retourzending van te voren aan via info.vijz@gmail.com.
-Download hier het retourformulier.
-Wij mailen een etiket waarmee je het pakket gratis kan retourneren.
-Stuur het artikel inclusief het retourformulier in de originele verpakking.
-Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt/beschadigd kunnen wij helaas niet crediteren.
-Zodra wij de retourzending hebben ontvangen ontvangt u een bevestiging per mail. Na goedkeuring van je retourzending storten wij het bedrag binnen 5 werkdagen op uw rekening.

Met uitzondering van Handgemaakte schoenen. Deze schoenen worden op aanvraag gemaakt, en kunnen daardoor ook niet terug genomen worden. Zorg er dan ook voor dat wanneer u een paar schoenen besteld, het de goede maat is. Bij twijfel kunt u contact met ons opnemen.
''U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info.vijz@gmail.com . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."