Verzending

Wij doen onze uiterste best om je order binnen 1-2 werkdagen te versturen. Mocht de levertijd afwijken dan staat dit bij het product vermeld. De verzending wordt verzorgd door Post NL. Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadiging tijdens het transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via info.vijz@gmail.com en wij zorgen ervoor dat het opgelost wordt.

Verzendbevestiging

Zodra we je pakket hebben verzonden krijg je van ons een verzendbevestiging per email. Wanneer het product via Track en Trace is verzonden staat hier ook de Track en Trace code in zodat je kunt nagaan wanneer de bestelling wordt bezorgd.

De Verzendkosten

De verzendkosten variëren per product afhankelijk van het gewicht en formaat. De kosten zijn altijd inzichtelijk door te kiezen voor een verzendwijze in het orderproces. Je betaalt natuurlijk altijd maar een keer verzendkosten ongeacht de hoeveelheid die je bestelt.

Bij een bestelling boven de €40,00 zijn de verzendkosten(binnen Nederland) gratis.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

Je kunt je bestelling op een ander adres laten bezorgen. Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor een afleveradres. Hier vul je het juiste adres in. Als je wilt kunnen wij ook nog een persoonlijke boodschap toevoegen. Die kun je in het opmerkingsveld noteren.

Afhaalservice:

Je kunt ook een afspraak maken om de bestelling op elk gewenst moment af te halen. Je betaalt dan natuurlijk geen verzendkosten. Mail ons op info.vijz@gmail.com en we plannen een afspraak in.